Hoppa till sidans innehåll

Längdledaren


2007-11-18

Vintern närmar sig. De aktiva börjar packa för att åka på första snölägret. Eliten har haft tävlingspremiär och vi andra kollar tv-programmet på helgen för att planera in några timmar framför tv:n.

Kalle Anka och Folksam gruppen har haft 3 träningsdagar under hösten. Den första i augusti vid gränsen mellan Norge och Sverige, Over kölen. De två andra dagarna i Torsby. På sista träffen i Torsby var vi 34 aktiva, jätte kul att så många kommer. Då var temat för dagen sprint, först ett skate-pass i tunneln, sedan spänt och styrka på barmark. Nu håller jag och mina tränar/ledar kollegor på att planera in vilka tävlingar som ska gälla som uttagning till Kalle Anka och Folksam.

Dessa två arrangemang är höjdpunkten för många av våra ungdommar i distriktet att komma med till. Även vi ledare ser fram emot det och hoppas på snö så att klubbarna kan genomföra sina tävlingar.

/Annika Dahlman

 

2007-07-01

Från och med juli tar jag, Annika Dahlman över som ordförande i längdkommittén, Jonas har själv valt att trappa ned sitt arbete i kommittén.

Trots en kort vinter i Värmland under den gångna säsongen presterade våra aktiva bra resultat. Kalle Anka gänget kom på en mycket fin tredje plats i distriktskampen, ett resultat som lovar gott för framtiden! Deltagarna i Folksam cup gjorde också bra resultat. Anna Simbeg var med i silverlaget på JVM och ingår nu i landslagets träningsgrupp. På seniorsidan har vi Martin Larsson som var med i VM-truppen och i stafettlaget som tog brons. Martin är en bra förebild för våra skidåkare i distriktet, han visar ett en målinriktad satsning leder till resultat. Med detta och mycket annat positivt från säsongen 2006/2007 i bagaget så känns det mycket bra att få vara med och leda arbetet med att starta upp nästa säsong. Jag och mina medarbetare återkommer med information om verksamheten för hösten och vintern på hemsidan.

Med dessa korta rader vill jag önska alla en trevlig sommar och hoppas på ett bra samarbete mot en ny spännande skidsäsong.

/Annika Dahlman

Uppdaterad: 30 JUN 2014 16:56 Skribent: Lotte Jernberg
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Värmlands Skidförbund
Idrottens Hus, Box 10
651 02 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
651 02 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info