Gå till innehåll

SSF

Övergripande nyheter SSF • Nominera en lovande tjej till fonden "Hjärtat slår för skidor och snowboard"


  Känner du en lovande tjej som är 17–18 år? Skicka in en nomiering till Hjärtat slår så har hon chans att belönas med ett stipendium.
  Läs mer


 • Riksidrottsförbundet använder Gamechanger – appen för inkluderande ledarskap


  Svenska Skidförbundets app GameChanger har börjat spridas mer och mer inom Idrottssverige. Även Riksidrottsförbundet (RF) använder den i sitt idrottsledarprogram Eldsjäl 2.0
  Läs mer

 • RIM 2023 Scenen. Foto: Bildbyrån.

  Riksidrottsmötet 2023


  Många beslut fattades när representanter för de svenska idrottsförbunden samlades under tre dagar för det stora Riksidrottsmötet, där beslut tas för idrottsrörelsens framtid. Här följer en kort sammanfattning.
  Läs mer

 • Tjej som sätter upp PostIt-lappar på en vägg.

  Sökes: Föreningsutvecklare alpint och skicross


  Kan du alpint och skicross samt brinner för föreningsutveckling? Ser du dig själv som initiativtagande, självgående och nyfiken? Då kanske du är Svenska Skidförbundets nästa föreningsutvecklare!
  Läs mer


 • Sökes: fysioterapeuter till alpina landslaget


  Det alpina landslaget laddar som bäst för en ny säsong, nu söker vi sociala och flexibla fysioterapeuter som vill arbeta i ett tight team för att stärka och stötta landslaget till nya nivåer. Välkommen med din ansökan!
  Läs mer


 • Är du 26 år eller äldre och skid-/snowboardintresserad?


  Vi skulle vilja låna din tid några minuter för att svara på några frågor som ger oss viktig kunskap med att utveckla vår verksamhet – så att vi tillsammans kan bli ännu fler och ännu bättre.
  Läs mer


 • Fluorfri verksamhet säsongen 2023/2024


  Som tidigare kommunicerats är det dags för skid- och snowboardvärlden att anpassa verksamheten efter nya regler kring valla – som börjar gälla den 1 juli 2023 – för samtliga FIS-/SSF-sanktionerade tävlingar.
  Läs mer

 • FIS-möte Arlanda tillsammans med Norge

  Norsk-svensk samling under FIS-mötet


  När FIS-kongressen genomfördes den 25 maj skedde ett unikt samarbete. De svenska och norska delegaterna satt nämligen tillsammans, i ett konferensrum på Arlanda, medan de deltog digitalt i FIS-mötet. Ett initiativ som gav mersmak.
  Läs mer

 • FIS flagga

  Beslut 54:e FIS kongressen


  Nu har den 54:e kongressen genomförts av Internationella skid- och snowboardförbundet (FIS). Här finns sammanfattning av några beslut samt livesändningen.
  Läs mer

 • FIS flagga

  Beslut under FIS Councils vårmöte


  Dagen innan FIS-kongressen samlades FIS Council för att behandla ett antal ärenden. Bland annat beslutades att deltagare från Ryssland och Vitryssland forfarande inte tillåts delta i FIS-evenemang och att planerna för FIS Games 2028 går vidare.
  Läs mer
Senast uppdaterad
2023-05-03
Publicerad
2022-12-12
Skribent
Tom Mårtensson

Huvudsponsor